Blog sobre Internet

Noticias de la red

Negocios

Sempre és el moment de comprar o vendre un pis a Girona

Girona és una de les ciutats més boniques i reconegudes de tot el sud d’Europa, una ciutat amb una qualitat i nivell de vida envejable i una ciutat amb un ric patrimoni arquitectònic, cultural i gastronòmic de primer nivell. Així és la ciutat de Girona a grans trets, una ciutat on sempre és el moment de ficar a la venda de pis a Girona o bé de comprar-lo.

Comprar o vender un pis a Girona

Els darrers anys s’ha viscut una autèntica convulsió als mercats immobiliaris de moltes parts del món i això ha trasbalsat molt les perspectives i les aspiracions de compra i venda de béns immobles de moltes zones, però Girona, ciutat, és sense cap mena de dubte una de les zones on la resistència immobiliària ha sigut molt important, i això té moltes explicacions.

Evidentment, Girona, com qualsevol altre poble o ciutat del món que ha viscut l’explosió de la bombolla del sector immobiliari ha viscut també una transformació en el seu parc immobiliari i el mateix també s’ha vist afectat, però cal dir que especialment per als pisos més situats al centre de la ciutat aquesta afectació ha sigut menor, i molt especialment l’aterratge més proper i suau i l’enlairament més previst i proper.

I és que de la mateixa manera que succeeix amb els habitatges de les millors zones de Barcelona o altres capitals mundials de primer nivell, Girona en tindre, com es deia, unes zones molt envejades per viure i tindre una qualitat de vida suprema, de les millors del sud d’Europa, fa que tant la depreciació de l’habitatge no sigui tanta, així com la recuperació no sigui tan tardana, doncs sempre hi ha mercat disposat a comprar.

Per tot això sempre és un bon moment per comprar a Girona, de la mateixa manera sempre és un bon moment de vendre perquè si bé els valors poden baixar mai tocaran terra com a altres llocs.